02166570455
66570454

ویزای توریستی ایتالیا

ویزای توریستی ایتالیا

یکی از انواع ویزاهای موجود ، ویزای توریستی ایتالیا میباشد. ویزای توریستی ایتالیا، شامل افرادی می‌شود که با هدف گردشگری در کشور ایتالیا، قصد اقامت چند روزه تا سه ماهه را دارند. توجه کنید که با دریافت ویزای توریستی ایتالیا به شما مجوز کار داده نمیشود و برای اشتغال در ایتالیا، نیاز به صدور مجوز کار دارید.

مراحل درخواست ویزای توریستی ایتالیا

 

برای دریافت ویزای توریستی ایتالیا چه مدارکی لازم است؟

مهمترین بخش درخواست ویزای ایتالیا این مرحله می باشد. پس با دقت مطالعه کرده و به نکات توجه کنید.
اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای ویزا ست. این فرم باید در دو نسخه و برای هر فرد به صورت مجزا تکمیل شود.
توجه: تمام ترجمه ها باید به زبان انگلیسی یا ایتالیایی باشد و داشتن مهر رسمی دادگستری اجباری نمیباشد.

1.    شناسنامه
توجه: به همراه ترجمه‌ی رسمی شناسنامه با فتوکپی از تمام صفحات
2.    دعوتنامه که می بایست توسط یک شهروند ایتالیایی یا شهروند خارجی مقیم ایتالیا تکمیل گردد.
3.    همراه داشتن فرم درخواست ویزا از سوی دعوت کننده به همراه کپی از کارت اقامت
4.    پاسپورت
توجه: پاسپورت باید حداقل شش ماه بعد از تاریخ درخواست ویزا اعتبار داشته باشد به همراه کپی پاسپورت تنها از صفحات یک تا پنج و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده باشد.
5.    دو قطعه عکس رنگی 3 در 4 (روشن، واضح و کاملا جدید و مشابه با ظاهر فعلی شما)
توجه: در صورتی که عکس همراهان در پاسپورت شما باشد، باید برای همراهان نیز دو قطعه عکس در مدارک در نظر بگیرید.
6.    آدرس دقیق محل کار و منزل
7.    اسناد دال بر وضعیت شغلی متقاضی
- کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی .
- کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار .
- صاحبان شرکت‌های خصوصی: آخرین روزنامه رسمی شرکت )که از تاریخ صدورش بیش از سه سال نگذشته باشد) همراه با رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، به همراه دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
- دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.
- مشاغل آزاد: جواز کسب معتبر صادره از شهرداری محل سکونت به همراه رسید آخرین پرداخت مالیاتی و یا کارت بازرگانی به همراه رسید آخرین پرداخت مالیاتی.
نکته: ارائه ترجمه و اصل فیش حقوقی و یا جوازکسب همسر برای خانم های متاهل الزامی است.
8.    ترجمه آخرین مدرک تحصیلی، به همراه دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
9.    پرینت 3 ماهه آخر حساب جاری بانکی با گردش مالی مناسب.
10.    سند مالکیت به نام فرد متقاضی یا همسر به همراه ترجمه.
11.    ضمانت‌نامه بانکی و یا چک رمزدار به مبلغ هشتاد میلیون ریال به ازای هر فرد
12.    مبلغ 60 یورو پول نقد.
توجه: برای ارائه‌ی مدارک نیاز به وقت سفارت ایتالیا و انجام مصاحبه از بخش ویزای سفارت میباشد.
توجه: بررسی اولیه‌ مدارک معمولاً بین سه هفته تا یک ماه زمان میبرد و ممکن است پاسخ قطعی نسبت به درخواست شما چند هفته‌ بیشتر نیز زمان ببرد.

بعد از موافقت با صدور ویزا چه مدارکی لازم است؟
1.    اصل و کپی بیمه مسافرتی برای کل مدت زمان اقامت فرد متقاضی.
2.    اصل و کپی بلیط یا رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما.
3.    اصل و کپی رزور هتل در مقاصد مورد نظر در ایتالیا (در صورت دارا بودن)
4.    کل هزینه ویزا.

جهت تعیین وقت سفارت ایتالیا (توریستی و تجاری) و همچنین سفارت های دیگر شینگن کافیست یک اسکن یا تصویر از صفحه اول پاسپورت خود را به شماره همراه 09363297179 ((فقط جهت ارسال پاسپورت و نه تماس)) در تلگرام یا واتس اپ ارسال نمایید. پس از تعیین وقت با شما تماس خواهیم گرفت.

حتما در کانال ویزا سازان عضو شوید:

https://telegram.me/visasazan

لطفا نظر خود را بنویسید.

0
terms and condition.

نظرات

  • No comments found

سایت وقت سفارت ایتالیا

وقت ایتالیا جهت مصاحبه در سفارت ایتالیا برای گرفتن ویزای ایتالیا

جهت تعیین وقت ایتالیا (وقت سفارت ایتالیا) برای مصاحبه و اخذ ویزای ایتالیا کافیست تا یک تصویر واضح و با کیفیت و رنگی از صفحه اول پاسپورت خود تهیه و برای ما ایمیل و یا در تلگرام ارسال نمایید.

  •  تعیین وقت سفارت ایتالیا
  •  اخذ ویزای توریستی ایتالیا
توضیحات بیشتر

تلفن وقت سفارت ایتالیا

  • تعیین وقت سفارت ایتالیا عادی/فوری
  • Tel: 021-66570455,66570454
  • telegram/whatsapp: 09363297179
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ویزاسازان آماده همکاری با شرکت های کارگزاری و آژانس های مسافرتی در زمینه خدمات گردشگری و خدمات سفارت ها است. با ما تماس بگیرید.

Scroll to top