02166570455
66570454

ویزای توریستی اسپانیا

دانستنی‌های ویزای توریستی اسپانیا

اسپانیا از کشورهای فوق‌العاده اتحادیه اروپا است؛ که هرساله بسیاری از علاقه‌مندان به دیدن هنر و مکان‌های خاص به این کشور سفر می‌کنند. اگر قصد رفتن به این کشور فوق‌العاده رادارید، اخذ ویزای توریستی اسپانیا می‌تواند بهترین راه باشد. ما در ویزاسازان آماده مهیا کردن ویزای شما عزیزان برای سفری هیجان‌انگیز هستیم.


اخذ ویزای توریستی اسپانیا

در هنگام گرفتن ویزا می‌توانید از کمک‌ها و راهنمایی‌های گروه ویزاسازان که در این زمینه از تجربیات بالایی برخوردار است، استفاده کنید. ویزاسازان با داشتن کارشناسان مجرب می‌تواند شما را در این زمینه یاری نماید. این روزها بسیاری از دوستان اخذ ویزای توریستی اسپانیا را جهت سفرهای تفریحی  و توریستی درخواست می‌کنند.
همان‌طور که می‌دانید زمانی که شخص ویزا را در اختیار گیرد به خاطر قرار داشتن اسپانیا در اتحادیه اروپا، می‌تواند به تمام کشورهای عضو اتحادیه سفر کند. اشخاصی که قصد ماندن کوتاهی را در اسپانیا دارند بهتر است ویزای توریستی اسپانیا را بگیرند.
کشور اسپانیا در سال 1995 وارد اتحادیه اروپا و عضو گروه شینگن شده است. ویزای توریستی اسپانیا مدت‌زمان کوتاهی را دارد و این زمان  از 2 هفته شروع می‌شود و تا 3 ماه ادامه دارد و در برخی موارد نیز تا 6 ماه دارای اعتبار می‌باشد. شخص می‌بایست با پایان تاریخ ویزای خود کشور را ترک کند.

متقاضی که  برای اخذ گرفتن ویزای توریستی اسپانیا اقدام می‌کند اصولاً نیاز دارد که از قوانین آن کشور اطلاع داشته باشد زیرا سفارت اسپانیا بسیار حساس می‌باشد. اگر شخص متقاضی مدارک خود را درست و صحیح ارائه ندهد، ویزای او ریجکت می‌شود. این موضوع باعث می‌شود که تا چند ماه، امتیاز اقدام مجدد را از دست دهید. بنابراین هنگام ارائه مدارک خود دقت لازم را داشته باشید. ذکر این نکته ضروری است که با گرفتن ویزای توریستی اسپانیا متقاضی حق تحصیل و کار کردن را در آن کشور ندارد.


فرآیند رسیدگی به درخواست ویزای توریستی اسپانیا

فرآیند اخذ ویزای توریستی اسپانیا تقریباً بین 10 تا 15 روز به طول می‌انجامد. البته کسانی که از کشور دیگری غیر از کشور خود اقدام به اخذ ویزای توریستی می‌کنند، احتمال دارد تا 30 روز کاری هم به طول انجامد.


مدارک موردنیاز جهت اخذ ویزای توریستی اسپانیا
1.    فرم درخواست ویزای توریستی کشور اسپانیا را از سایت سفارت دریافت نموده و آن را تکمیل کنید. پس از پر نمودن فرم، آن را با بقیه مدارک زیر در زمان مصاحبه به سفارت ارائه دهید.
2.    پاسپورت معتبر به همراه یک سری کپی از ویزاهای اخیر متقاضی (گذرنامه باید حداقل 6 ماه اعتبار داشته و 2 صفحه از آن مهر نخورده باشد)
3.    دو قطعه عکس پاسپورتی (باید عکس با چهره شخص متقاضی تفاوتی نداشته باشد)
4.    بیمه مسافرتی شینگن تا سقف حداقل 30000 یورو برای مدت 3 ماه
5.    یک سری کپی از بلیت رفت‌وبرگشت
6.    رزرو هتل و ارائه محل آن به سفارت
7.    ترجمه سند ازدواج و در صورت طلاق؛ ارائه سند طلاق و در صورت داشتن فرزند؛ ارائه گواهی تولد
8.    اسناد مالی و اسناد مالکیت معتبر به‌صورت ترجمه
9.    نامه تمکین مالی برای تمامی مدت اقامت در کشور اسپانیا (حداقل 35 دلار به ازای هرروز اقامت در اسپانیا)
10.    ارائه دعوت‌نامه از اقوام یا آشنایان مقیم اسپانیا به همراه آدرس محل سکونت و شماره تماس در صورت وجود
11.    تمامی مدارک شغلی متقاضی با سوابق بیمه‌ای

نکته: درصورتی‌که فرد کارمند باشد قرارداد فی‌مابین، گردش مالی و حساب بانکی 3 الی 6 ماهه، نامه معتبر اجازه کارفرما جهت عدم حضور در محل کار برای تمام مدت‌زمان ویزای توریستی اسپانیا و داشتن فیش حقوقی؛ الزامی است.
اگر متقاضی دانشجو باشد، داشتن مدرک ثبت‌نام در دانشگاه و همراه داشتن گواهی اشتغال به تحصیل ضروری است. افرادی که مدارک فوق را به‌صورت کامل ارائه دهند احتمال اخذ ویزای توریستی آن‌ها بالا می‌رود. اگر برای تمام اعضای خانواده به‌صورت هم‌زمان درخواست ویزا کنید احتمال رد شدن ویزا بالاتر خواهد رفت.


جاذبه‌های گردشگری اسپانیا

رفتن به قصر خلیفه در سواحل مدیترانه و بازدید از زیبایی‌های چشم‌نواز و مکان‌های دیدنی مانند، قصر الحمرا و باغ‌های جنرالایف، کلیسای ساگرادا فامیلیا که از شاهکارهای معماری قرون گذشته محسوب می‌شود، بسیار سرگرم‌کننده است. همان‌طور که می‌دانید درگذشته اسلام در اسپانیا وجود داشته و این کشور از مساجد بسیار زیبایی برخورداراست که از معروف‌ترین آن‌ها می‌توان به مسجد بزرگ کوردوبا و مسجد مزکویتا اشاره کرد.

درباره اسپانیا
در شمال اسپانیا آب هوایی معتدلی وجود دارد و بخش‌های مرکزی، جنوبی و شرقی دارای آب هوایی مدیترانه‌ای است. پرباران‌ترین بخش کشور در شمال و شمال غربی اسپانیا وجود دارد.
جنوب شرقی این سرزمین با تابستان‌های داغ و زمستان‌های سرد آب هوایی متنوع دارد. بهترین زمان سفر به کشور اسپانیا بهار و پاییز است که زمان مناسبی برای سفر به‌تمامی نقاط اسپانیا می‌باشد. به‌غیراز سواحل آتلانتیک که بارش‌های شدید در ماه‌های اکتبر و نوامبر را دارد. اکتبر صرف‌نظر از شلوغی، بهترین ماه برای مسافرت به اسپانیا است.
پایتخت این کشور مادرید و جمعیت آن بالغ‌بر 50 میلیون نفر می‌باشد. زبان اسپانیایی اولین زبان مهم دنیا می‌باشد که قاره آمریکا به‌جز ایالات‌متحده آمریکا، کانادا و برزیل، با آن صحبت می‌کنند و درواقع زبان مادری 358 میلیون نفر شناخته می‌شود. اسپانیا امروزی کشوری دموکراتیک و داری حکومتی پارلمانی تحت قانون اساسی پادشاهی است. اسپانیا یک کشور توسعه‌یافته و نوزدهمین اقتصاد جهان را در اختیار دارد. این کشور همچنین دارای سطح بالای از استانداردهای زندگی برخوردار است.

خلاصه مطلب
اسپانیا یکی از زیباترین و خاص‌ترین کشورهای اروپاست که بالاترین نرخ گردشگر را دارد. این کشور با جذب توریست توانسته است درامد خود از این طریق را به شکل کاملاً محسوسی بالا برد. جالب‌توجه است که تعداد گردشگران این کشور بالاتر از نرخ جمعیت آن است و این ‌یکی از عمده دلایل پیشرفت اسپانیا در تمامی زمینه‌ها می‌باشد.
حال با توجه به آنچه در باب اخذ ویزای توریستی اسپانیا ارائه شد، درمی‌یابیم که بهترین گزینه برای اقامت کوتاه در اسپانیا، ویزا توریستی می‌باشد.
شما متقاضیان عزیز می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در باب اخذ ویزای توریستی اسپانیا، نحوه تکمیل نمودن فرم ویزا توریستی اسپانیا، نحوه دریافت وقت ملاقات برای مصاحبه توریستی، رزرو هتل و دیگر کارها با شرکت وقت ایتالیا، مشاوران حقوقی و کارشناسان حقوق بین‌الملل آن به‌صورت مستقیم تماس حاصل فرمایید و با مشاوره در این زمینه، اطلاعات لازم را کسب کنید.


آدرس سفارت اسپانیا در ایران
تهران، بلوار شهرزاد، خیابان شادی، کوچه اول شرقی، پلاک 10
تلفن تماس: 02122568684
ساعت کاری سفارت: یکشنبه تا پنجشنبه 9 الی 16

لطفا نظر خود را بنویسید.

0
terms and condition.

نظرات

  • No comments found

سایت وقت سفارت ایتالیا

وقت ایتالیا جهت مصاحبه در سفارت ایتالیا برای گرفتن ویزای ایتالیا

جهت تعیین وقت ایتالیا (وقت سفارت ایتالیا) برای مصاحبه و اخذ ویزای ایتالیا کافیست تا یک تصویر واضح و با کیفیت و رنگی از صفحه اول پاسپورت خود تهیه و برای ما ایمیل و یا در تلگرام ارسال نمایید.

  •  تعیین وقت سفارت ایتالیا
  •  اخذ ویزای توریستی ایتالیا
توضیحات بیشتر

تلفن وقت سفارت ایتالیا

  • تعیین وقت سفارت ایتالیا عادی/فوری
  • Tel: 021-66570455,66570454
  • telegram/whatsapp: 09363297179
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ویزاسازان آماده همکاری با شرکت های کارگزاری و آژانس های مسافرتی در زمینه خدمات گردشگری و خدمات سفارت ها است. با ما تماس بگیرید.

Scroll to top